Android-apper for bilderedigering

11. March 2022
Android-apper for bilderedigering

Nesten alle bilder som brukere for øyeblikket legger ut på sosiale nettverk, direktemeldinger eller andre ressurser er forhåndsbehandlet: de forbedrer farger, bruker forskjellige filtre, legger til effekter eller inskripsjoner, og så videre.

Hvert år blir det flere og flere foto- og videoredigerere, og antallet tilgjengelige verktøy øker også. Følgende er de mest populære bilderedigeringsappene for Android.

Google Foto

Google Photos
Google Photos
Google LLC
Google Photos for AndroidGoogle Photos for iOS

Dette programmet kan betraktes som en fotoredigerer som er enkel å bruke. Selvfølgelig er det ikke for mange verktøy for arbeid her, men de er nok til å beskjære et bilde eller justere lysstyrken. De fleste Android-smarttelefoner har allerede et innebygd bilderedigeringsprogram fra Google. Ulempen med applikasjonen ligger i de begrensede funksjonene.

Snapseed

Snapseed
Snapseed
Google LLC
Snapseed for AndroidSnapseed for iOSSnapseed for Windows

For de som ønsker flere bilderedigeringsfunksjoner, har Google laget Snapseed-appen, som lar deg gjøre kompleks bildebehandling. Du kan ikke bare beskjære eller snu dem, men også fargekorrigere, bruke filtre, legge til tekst og så videre.

Photoshop Express

Photoshop Express Photo Editor
Photoshop Express Photo Editor
Adobe
Photoshop Express Photo Editor for AndroidAdobe Photoshop Express for iOSAdobe Photoshop Express for Windows

Dette er en mobilversjon av det velkjente Photoshop, som i sine funksjoner bare er litt forskjellig fra skrivebordsprogrammet. Her kan du jobbe med proporsjoner og perspektiv, endre størrelser, farger og kontrast. Denne applikasjonen inneholder et stort antall filtre og effekter.

Adobe Lightroom

Lightroom Photo & Video Editor
Lightroom Photo & Video Editor
Adobe
Lightroom Photo & Video Editor for AndroidAdobe Lightroom for iOSAdobe Lightroom for Windows

Denne fotoredigereren er profesjonell. Her er det samlet et stort antall nyttige verktøy, som du til og med kan utføre punktkorrigering av et bilde med, endre perspektiv og så videre. RAW støttes også her. Men for å få hele spekteret av funksjoner, må du kjøpe et betalt abonnement.

VSCO

VSCO: Photo & Video Editor
VSCO: Photo & Video Editor
VSCO
VSCO: Photo & Video Editor for AndroidVSCO for iOS

Denne applikasjonen inkluderer en hel samling av forskjellige filtre, hvorav noen er gratis. En funksjon ved applikasjonen er at du kan dele behandlede bilder her.

Bilde Art

Denne applikasjonen lar deg behandle bilder og videoer. Du kan lage collager, retusjere bilder, endre form og så videre. For redigering finnes det mange ferdige maler. Du kan også bruke ulike effekter, klistremerker og børster. Det er en betalt versjon av programmet.

Pixlr

Pixlr – Photo Editor
Pixlr – Photo Editor
Pixlr
Pixlr – Photo Editor for AndroidPixlr for iOS

Med denne applikasjonen kan du raskt lage originale bildemikser. For å gjøre dette er det samlet mange ferdige maler, overlegg og filtre her.

TouchRetouch

TouchRetouch
TouchRetouch
adva-soft.com
TouchRetouch for AndroidTouchRetouch for iOS

Hvis bildet ditt har tilfeldige tilskuere som må fjernes, bør du bruke denne applikasjonen. Den lar deg også fjerne defekter på fangede gjenstander, for eksempel riper eller bulker.

Facetune 2

Facetune AI Photo/Video Editor
Facetune AI Photo/Video Editor
Lightricks Ltd.
Facetune AI Photo/Video Editor for AndroidFacetune 2 for iOS

Dette er et flott selfie-program som lar deg forbedre huden i ansiktet, tennene eller stramme opp selve ansiktet. Noen få trykk vil være nok til å redigere bildet.

Pixaloop

Motionleap by Lightricks
Motionleap by Lightricks
Lightricks Ltd.
Motionleap by Lightricks for Android

Denne applikasjonen lar deg lage animerte bilder. Mange klarer å sette inn vann, ild eller skyer i bildet.

FaceApp

FaceApp: Perfect Face Editor
FaceApp: Perfect Face Editor
FaceApp Technology Ltd
FaceApp: Perfect Face Editor for AndroidFaceApp for iOS

Dette er et ganske interessant program som lar deg se hvordan du vil se ut i alderdommen. Her kan du også endre frisyre, sminke deg, bruke ulike filtre og effekter. Med et betalt abonnement vil antallet tilgjengelige funksjoner bli enda større.

Prisma

Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Labs, Inc.
Prisma Art Effect Photo Editor for Android

Denne applikasjonen utmerker seg ved tilstedeværelsen av interessante filtre som ikke finnes i andre programmer. For eksempel kan bildet ditt justeres til arbeidet til en kjent kunstner. Men de mest interessante filtrene er betalt.

Lerret

Canva: Design, Photo & Video
Canva: Design, Photo & Video
Canva
Canva: Design, Photo & Video for Android

Denne mobilapplikasjonen vil få alle til å føle seg som en ekte designer. Med en rekke unike maler og grafiske komponenter kan du lage originale historier og innlegg.