สำหรับเล่นเพื่อความบันเทิง ในยามว่างๆ ไม่แนะนำให้เล่นการพนัน สามรถประยุคไปใช้ในการทำนาย ดวงชะตา หรืออื่นที่ต้องการ ไพ่ โดยเปิดจำนวน 2 หรือ 3 ใบ

จาก feedback ที่ผ่านมา บางคนไม่เข้าใจใน แอป อยากแจ้งให้ทราบว่า ให้หาเพื่อนๆ เล่น นะคะ อย่าโหลดมาเล่นคนเดียว แล้วก็บ่นว่า เล่นไม่สนุก คนชอบเล่นเพื่อความสนุกก็มีเป็นกลุ่มๆ ยิ่งหลายคนยิ่งสนุก เวลาไปเที่ยวพักผ่อน ว่างๆ ไม่มีไรเล่น ก็โหลดมากัน สนุกคะ ที่สำคัญเป็นการ สุ่มในการแจกไพ่ จึงไม่มีการโกง ดวงล้วนๆ นะจ๊ะ

กรุณาให้ความเห็นสุภาพด้วยคะ ขอบคุณคะ

ไพ่ป๊อกเด้ง 2016 - one of the most popular Android games in the category Card. Games really make our life more vivid and interesting. This game is actively used on smartphones, tablets, other devices, has a fairly wide target audience and is distributed almost all over the world. The age limit of this application 3+. You can free download ไพ่ป๊อกเด้ง 2016 for Android on Anderbot.com. Anderbot.com - international multiplatform portal of mobile applications and games. Download ไพ่ป๊อกเด้ง 2016 free of the developer bios bio and use with pleasure.
Information
 • License
  Free
 • Requires
  Android 4.0 and up
 • Category
  Card
 • Content Rating
  Rated for 3+
 • Developer
  bios bio
Ratings and Reviews
5
1 total
5 1
4
3
2
1
Rate this app
Write a Review