Soccer Games: Soccer Stars til Android

Miniclip.com
4,8 (6)

Beskrivelse

Soccer Stars – det sidste minut af spillet spiller, modstanderen har bolden… men du opsnapper den!

En stor chance for at afgøre kampens resultat… du sigter… hit… MÅL! Soccer Stars har en enkel og sjov gameplay og vidunderlig fysik! Kom ind i ånden i store sportsgrene, udfordr rivaler fra hele verden og organiser online fodboldkampe!

Spil i forskellige ligaer med hold fra forskellige lande! Deltag i online kampe med spillere fra hele verden eller med dine venner! Log ind med din Facebook -konto, udfordre dine venner, vis dem, hvad en ægte fodboldlegende er, og vind pokalen! Forresten, du kan spille med en ven på den samme enhed offline!

Plus, du kan tilpasse fodboldstjerner til din smag ved at samle forskellige hold! Vis din sande stil og forsvar dit lands sportslige ære! Hvad venter du på? Alle andre har spillet Soccer Stars i lang tid! Gå ikke glip af denne chance for at have det sjovt!

Soccer Stars er officielt opdelt i fem måder med varierende sværhedsgrad, hvor resultatet af kampene afhænger af hver præstation. Udviklere anbefaler i øvrigt på det kraftigste at starte en karriere som professionel fodboldstrateg og scorer med “Practice” og “Quick matches” med computermodstandere.

Og hvis “introduktionen” forløber gnidningsløst, så vil ingen gider holde 2-3 ratingmøder på netværket, og derefter – for at blive deltager i den største turnering med en imponerende præmiepulje. Og selvom der officielt er så mange som 5 tilstande, gentages gameplayet flittigt hvert 10. minut. Her er de samme korte kampe til to mål, den samme endeløse søgen efter nye modstandere, det samme forsøg på at forudsige, hvordan man skal gå frem, og hvor man kan søge hjælp, enten fra taktik eller fra formue.